Kartonové škrabadlo pro kočky od Happy Claw

Kartonová škrabadla Happy Claw vyrábíme s ohledem na potřeby mazlíčků a životní prostředí. K výrobě nás přivedla vlastní kočičí smečka, která ráda demolovala nábytek a sisalových škrabadel si moc nevšímala. Proč? Broušení drápků přeci potřebují. Později se ukázalo, že preferují měkčí materiál, jakým je právě karton. Drápky jím snáze projíždí a nezasekávají se. A nábytek je ušetřen.

Škrabadlo XL - HappyClaw

Víme, co vyrábíme, a jak to dělat dobře

Ne každá kočka se naučí na klasické sisalové škrabadlo, které pro ni může být dokonce nepříjemné. Roky soužití s kočičími tvory, poničený nábytek od škrábání, a zkušenosti ve zpracováním kartonu daly vzniknout nápadu. Kartonová škrabadla jsme navrhli tak, aby se o ně drápky dobře a pohodlně brousily, a zároveň sloužila i jako místo odpočinku. Tomu je uzpůsobena konstrukce škrabadla i jeho výška, která izoluje od studené podlahy.

Škrabadlo testují kočky všeho druhu

Škrabadlo už otestovalo nespočet klientů a k údivu všech mělo stejné výsledky. Dříve demolovaný nábytek je nyní ušetřen, a že někdy sloužil jako nedobrovolné škrabadlo i několik let. Povrch škrabací plochy je vhodný pro těžké kočky i ty nejmenší. Výhodou je, že se konstrukce škrabadla nemění, takže i když dojde v některém místě k opotřebení, bude stejně efektivní. Díky rozložení váhy nemůže být škrabadlo zlomeno či poškozeno ani těžkou kočkou.

Škrabadla HappyClaw

Slouží i jako odpočívadlo pro kočky

Kočky milují krabice, menší prostory a vyvýšená místa, která jim poskytují skrýš nebo přehled o okolí. Na kartonovém škrabadle rády lebedí všelijak velké kočky a rozhlíží se po okolí ...a když na ně padne únava, slouží kartonové škrabadlo Happy Claw i jako pelíšek. 

- Malé kartonové škrabadlo velikosti M (340x260x70 mm)

- Středně velké kartonové škrabadlo velikosti L (440x340x70 mm)

- Velké kartonové škrabadlo velikosti XL (560x300x70 mm)

Díky třem různým velikostem bude vždy odpovídat vzrůstu a potřebám vašeho mazlíčka. Výška škrabadla byla navržena tak, aby v zimě dobře izolovalo od studené podlahy, zatímco v létě poslouží jako „větrání“ díky průduchům, které jsou skrze celou konstrukci.

 

Zpět do obchodu