Škrabadlo L - recenze

Kočičí škrabadlo z kartonu

Každá kočka potřebuje místo, kde se může pohodlně natáhnout a naostřit si drápky. Škrábání ve skutečnosti udržuje drápy v dobrém stavu, slouží také k označování teritoria a svalovému tréninku.

Vyzkoušeno na vlastní drápky

Pořídili jsme proto i pro našeho desetiměsíčního kocourka jedno kartonové škrabadlo. Jakmile jsme škrabadlo vybalili z krabice, kocourek se na něj zvědavě usadil. Po malé chvíli si vyzkoušel broušení drápků. Škrabadlo však využívá spíše za místo k odpočinku a možnost obrousit si drápky považuje za relax.

Umístili jsme škrabadlo do předsíně, kde má na svůj odpočinek klid. Škrabadlo využívá pouze občas, když si chce zdřímnout jinde než ve svém domečku (který má také vyroben z kartonu) nebo chce vidět co se zrovna děje v kuchyni. Postupem času objevuje kocourek i nové možnosti, jak toto škrabadlo využít. Například škrábe tak, aby ze škrabadla upadly kousky papíru, které pak s radostí posunuje po podlaze a chytá je. Zábavou je také snažit se do škrabadla zahrabat pamlsek.

seznameni_se_skrabadlem

Výhody škrabadla z kartonu

Hlavní výhodou škrabadla je to, že je vyráběno ručně tak, aby bylo pohodlné pro všechny druhy koček. Navíc je vyrobeno z plně recyklovatelného a tedy ekologického materiálu. Nemusíme se bát, že by se náš kocourek při škrábání zranil nebo se otrávil použitým barvivem.

Použitý karton je čistý, bez použití barviv. Vnitřní část je velmi měkká. Škrabadlo je prostorné a pohodlné. Velikost mazlíčka i bytu jsou velmi důležitým parametrem při volbě vhodného škrabadla. Na výběr je řada rozměrů škrabadel HappyClaw. Nesmíme zapomenout ani na nízkou pořizovací cenu. Škrabadlo je po čase potřeba vyměnit za nové. Nízká pořizovací cena váš rodinný rozpočet nijak zvlášť nenabourá.

 

Shrnutí výhod škrabadla:

  • je plně recyklovatelné
  • je ekologické
  • je zdravotně nezávadné
  • poslouží také jako místo k odpočinku
  • nezničí vám podlahu
  • nízká pořizovací cena
Zpět do obchodu